Helgen lider mot sitt slut

Tiden går fort måste jag säga. Att det dessutom ska vara så svårt att använda den på bästa sätt gör att helgen glider förbi snabbare än förväntat. Inga tävlingar denna helg, men där emot marknad hela lördagen och idag har vi varit iväg till Motala och hoppar Vinca på gräs.

Måste säga att hon var superfin! Lite piggare och lite svårare att hålla ihop, men det är ju klart att hon vill springa när hon i princip är ute på ett stort gärde. Provade att hoppa både bank och pulvermangrav, det är ju lika bra att passa på när man kan för helt plötsligt kommer det på träning. Hon tyckte att det var skitkul och gick tillochmed upp på banken självmant och hoppade ner när hon skulle skritta lite mellan två varv, haha gulle. Hoppade vanliga hinder gjorde hon också, så det bara smällde om det! Så det känns väldigt bra inför ungponnychampionatet i falkenberg som vi nu har bestämt oss för att åka på sista helgen i september. Världens bästa Vincelink.

För Veronica stod dressyr på schemat och hon var riktigt fin! Hon har börjat ta stöd på bettet mer nu vilket leder till att hon går i en stadigare form. Superkul! Vi känns som värsta dressyrekipaget när vi är som bäst, förutom att jag inte använder lindor förstås! Nån måtta får det ju faktiskt vara ;))

Gunvald fick rejsa lite stubbåker och när vi kom hem mjukade jag bara upp honom lite i alla gångarter. Han var förvånansvärt sammarvetsvillig, han brukar bli lite bekväm när han har fått gå lite som han velat innan, men idag gjorde han matte nöjd! :)

I fredags fick alla ponnyerna nya skor så de är fit for fight inför höstens tävlingar. Vi är på gång helt enkelt!

Puss

Vinca dötrivs i sin nya skogsdel i sin hage, var tvungen att bjuda på en bild på den lilla stjärnan!


0 Kommentarer till "Helgen lider mot sitt slut"

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0