Prinsessan på plus igen

Eftersom vi ville reda ut Veronicas dumheter igår på tävlingen fick hon hoppa idag igen. Det är ju egentligen inte konstigare än att tävla två dagar i sträck, men det känns lite konstigt att hoppa hemma dagen efter tävling.

Iallafall tänkte vi att ska det va ska det va, vi ställde upp en trekombonation och några enkelhinder.

Hon var heeelt annorlunda idag. Igår var hon väldigt seg, lite stel, ouppmärksam.. Men idag snarare lite för på (fast ser det bara positivt) och det kändes som att hon hela tiden tänkte "vad ska jag göra nu?". Både på marken och när jag hoppade. Allt bara flöt på. Hon stannade en gång, men då hade vi liiite dålig galopp och kom alldeles för stort in på trekombonationen. Då kan hon inte hoppa, utan hon måste komma perfekt, annars får hon inte plats med sin stora galopp.
Annars var hon helt ubderbar! Hon känns som en liten gummiboll som kan hoppa hur högt som helst! I slutet låg hindrena på 110, några problem? Icke.

Vi försöker hitta på många bra ursäkter, och har bland annat den att der ar väldigt varmt. Klart att hon tyckte det var jobbigt! Vi har också en teori om att hon kan ha varit brunstig. Det var inget vi hade märkt någonting av, men det skulle inte förvåna mig. Dessutom var det ju så att hon inte bjöd till och inte gick fram, men aja. Vi redde ut det idag och hon var hur fin som helst. Är supernöjd.

Puss


0 Kommentarer till "Prinsessan på plus igen"

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0