Only teardrops

Idag kom mina fina små kusinbarn, Moa och Alma upp till oss strax innan jag skulle ut och rida. Vi fixade lite i stallet tillsammans och sen red jag Gunvald och tjejerna turades om att rida Aska. Mamma följde med och höll i lite såklart.
 
Gunvald fick gå några varv på banan när vi kom tillbaka. Jag red inte så länge, bara lösgjorde honom lite så att han inte skulle bli stel. Han var faktist väldigt arbetsvillig och mjuk. Fina grabben :)
 
Veronica skrittade jag fram i skogen tillsammans med mamma på Owen. Sedan fick hon jobba ordentligt på banan, ett galopp-pass. Hon var riktigt fin, mjuk, och vi arbetade tillsammans redan från början. Hon hade faktiskt mycket bättre kondis än vad jag trodde, haha! Det svåra när man bara ligger och cantrar i galopp är att hålla samma tempo, hon får varken öka eller minska tempot, och att hon inte får bli lång. I början är det som lättast, då jobbar hon på med hela kroppen, men sen blir det jobbigare och då får man jobba på med att hålla ihop henne. Men hon var superfin, blev inte lång en enda gång och jag red verkligen hela tiden. Jobbade på lite med tempoväxlingar och lite då och då plockade jag upp henne och satte igång galoppen till tävlingsgalopp för att se att hon hade lite kvar att ge, sedan fick hon gå ner i lägre form och i grundtempot igen. Jag är jättenöjd, hon hade väldigt bra kondis, jag red bra och hon orkade jobba på bakifrån hela tiden. Bästi♥
 
Puss

4 Kommentarer till "Only teardrops"
Postat av: Louisa

Sv: tack! :D ja får hoppas det :)<3

2013-05-12 || 23:32:25
URL: http://bylouisa.blogg.se
Postat av: My

Fina bilder!
-
Var gärna med i Veckans blogg!
LÄNK: http://myheltenkelt.blogg.se/2013/may/veckans-blogg-v19-ny-omgang-2.html#comment

2013-05-13 || 15:11:40
URL: http://myheltenkelt.blogg.se
Postat av: benedit ♥

fin bild!

sv, okej, jag svarar på kommentarer :) allt bra idag?
kram

2013-05-13 || 17:38:28
URL: http://moufieeh.blogg.se/
Postat av: Louisa

Sv: hihi jaa:D är så himla glad! Men va gullig du är!:)<3
Kram

2013-05-13 || 21:31:19
URL: http://bylouisa.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0