Jag var knäpp som inte såg

Jag och Emma red nu på eftermiddagen på Gunde och Aska. Vi skrittade fram i skogen och hade med oss Sallie, och sen red vi på banan. Gunvald har varit väldigt pigg den senaste tiden och idag var inget undantag. Han jobbade ändå på riktigt bra, men det blir lite hetsigt när han hittar på såna saker. Han var väldigt mjuk och fin från början som var ett stort plus!
Sedan hoppade vi lite. Emma fick hoppa på Aska några språng först och mamma hjälpte till. Det såg jättebra ut, det var nog den första gången de hoppade lite "på riktigt".
Gunde kändes riktigt bra! Han sög verkligen tag i hindrena och hittade riktigt fina avstånd om han inte blev lite för på. Vi hoppade trekombinatonen som stod uppe också, inga som helst problem, hur bra som helst!! En gång såg han inte avståndet på en stor oxer, så då rusade han mot den istället vilket resulterade att han var tvungen att stanna. Men sen började han lyssna lite mer på mig och väntade ordentligt, och då blev det hur bra som helst!
 
 
Veronica fick bara gå ut i skogen ett varv barbacka. Det var supermysigt, solen stekte och det var varmt! Vi red några varv på ett gärde också för att hon var rätt pigg, och då var hon jättefin! När man galopperar barbacka på ett gärde i solen på sin stjärna, då blir det inte mycket bättre!
 
Puss

4 Kommentarer till "Jag var knäpp som inte såg"
Postat av: CAICAIS.BLOGG.SE ~

Hej! Superfin blogg! Hur mår du? :)
kram

2013-05-22 || 22:42:42
URL: http://caicais.blogg.se
Postat av: Ellinor

SV: kul o rida! :D

Idag har ja vart i skolan o nu ska ja med snart rida! :))

2013-05-23 || 14:54:44
URL: http://ellinorsollander.blogg.se/
Postat av: benedit ♥

fina bilder!

sv; okej, jag slutar en dag efter dig, den 14e :) vad ska du göra på lovet? :D
kram<3

2013-05-23 || 17:41:57
URL: http://moufieeh.blogg.se/
Postat av: Louisa

Sv: haha jaa eller hur! Åh det är verkligen alla lärare med och inte en! Så jobbigt! ;)<3

2013-05-23 || 21:38:51
URL: http://bylouisa.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0