We are the secrets

Vi red som sagt Viola lite i ridhus idag när vi ändå var ute och åkte. Vi fortsatte att träna vidare på det vi gjorde i söndags på träningen, att reglera galoppen. Vi la ut två bommar med 21 meter imellan för att vi enklare skulle se hur mycket jag kunde korta ihop henne. Mamma fick  hjälpa till och agera ridlärare såklart!
Viola skötte sig riktigt bra idag. Hon var reglerbar och i fin form. Det var mest ett konditionspass med mycket galopp. Hon var mycket lättare att korta och länga idag, man märker verkligen att vi har jobbat mycket på det! Vi red ganska mycket på bommarna och idag fick jag faktiskt in 8 (JÄMNA) språng imellan dem som mest. I söndags var det 7. Så det går fort framåt! :
Vi tränade också mycket på galoppfattningar. Både för att tycker att det är lite jobbigt och för att det ju är en bra övning för att bygga muskler. Hon fortsatte att vara lika positiv hela tiden! 
Jag är jättenöjd med dagens ridpass och tycker verkligen att det är superkul att det går sprikrakr framåt! :)
 
 
När vi kom hem igen red jag ut ett varv på Gunde barbacka tillsammans med mamma på Owen. Han var jättejobbig först, skulle takta och vägrade gå på tygeln. Men efter ungefär halva ridturen gav han med sig och blev hur medgörlig som helst! Tyvärr gick det inte att rida ordentligt hemma, hästarna fick styltor, men det gick lite iallafall! Får hoppas att han fortsätter vara sådär fin och rolig att rida när vi kan rida lite mer ordentligt igen! :)
puss

4 Kommentarer till "We are the secrets"
Postat av: Alva

Sv; Vad spännande! :)
Mitt "kortsiktiga" mål är SM, men då antagligen med en annan ponny! :)

Planer för dagen?

2013-01-30 || 07:55:44
URL: http://alvac.webblogg.se
Postat av: Alva

Sv; Samma här :)
Ska du tävla i helgen eller väntar du lite till? :)

2013-01-30 || 08:34:54
URL: http://alvac.webblogg.se
Postat av: Ponnydressyr - Sara

Jättefin blogg! :D

2013-01-30 || 14:51:27
URL: http://ponnydressyr.se
Postat av: My

SV; helt okej! :)

2013-01-30 || 17:51:12
URL: http://myheltenkelt.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0