Like a foreign flame in the dark

Idag började jag med att rida Veronica. För en gångs skull snöade det inte enmassa, men blåsten gav sig inte iallafall. Rätt trist... Först trimmade vi lite i skogen och sen fortsatte vi ut på gärdet. Jag tränade mest på att hon skulle vara lösgjord och lite lydnad. Hon satt fast lite i högersidan i början, men gav med sig ganska snart och började arbeta ordentligt istället.
Hon bråkade lite med mig idag också, men inte alls mycket. Fast det är ju sånt man får stå ut med om man rider ett sto... ;)
 
Näste ponny till rakning var Aska. Hon fick faktist jobba lite idag också! Vi började med lydnadsträning på gärdet. Hon skötte sig väldigt bra även fast att det var länge sen hon fick en riktigt lydnads-genomkörare. Gjorde som vanligt massor överångar och tempoväxlingar. Det är alltid effektivt och en bra "avcheckning" på att allt stämmer. Vi red inte så länge på banan, utan när hon skötte sig gick vi ut i skogen istället, och då blev hon ganska mycket piggare! En liten latmask är vad hon är! ;)
 
Puss

0 Kommentarer till "Like a foreign flame in the dark"

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0