Hoppträning

Gunvald fick hoppa idag! Han var huuur fin som helst och verkade tycka att det var superkul!
Det stod styrketräning på schemat idag med travhoppning och en serie. Vi jobbade också på serpentinbågar över bockar och på hinder med galoppbom framför.
 
Gunde skötte sig superbra på allt, inte ett snedsteg eller någonting. Ibland blev han lite springig imellan för att han var så taggad, men skötte ändå hindrena hur bra som helst! Jag tror ärligt talat att vi inte fick ett dåligt språng på hela träningen! Till och med travhoppningen som han har tyckt varit fruktansvärt jobbigt tidigare gjorde han jättebra, han tänkte inte ens på att fatta galopp innan!
 
Bäst av allt var nog ändå hindrena med galoppbom framför och serien. En helt parallell oxer på 110-115cm klippte han som att den skulle varit 30cm lägre. Världens bästa kille!
Och serien var som en trekombination fast med första hindret lite lägre. Det var ett galoppsprång mellan A och B och två mellan B och C. Han hoppade den hur bra som helst varje gång, och han har inte hoppat trekombination så många gånger.
Om han fortsätter såhär bra känns det definitivt som att vi skulle kunna tävla 110 i vår! Och det känns framförallt bra inför tävlingen i Eken på lördag! :D
 
Puss
 

2 Kommentarer till "Hoppträning"
Postat av: Julia Wesén

ååh! tack så jätte mycket och detsamma :D

2013-02-20 || 00:25:03
URL: http://Juliawesen.se
Postat av: Johanna

Vilken fin blogg du har! :) Jättefin bild, får mig att längta ännu mer till sommaren, haha!

2013-02-21 || 19:53:09
URL: http://ponnytokar.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0